echelon

jag har en peace and love biljett på min dator och har aldrig varit så glad. nånsin.

lars och huvudvärk

snökristaller tycks aldrig sluta falla och nu vill jag till en annan stad. ett annat land. något annat.

automatic, I imagine, I believe


happy birtday kurt


allt det där om att vara påväg någonstans

jag behöver något.
en hemlighet. upplevelse. dröm. minne. vad som hellst. ge mig någonting nu.

"vad är kärlek?"

kärlek är något som äter upp dig inifrån. som lämnar ett stort gap i ditt alltid lika pulserande hjärta. och som samtidigt fyller alla dina tomrum. varenda litet kryphål.

"min bästa vän"

jag hänger nog mest på min andra blogg nu förtiden. där står det mycket om sånnahära grejer:
.
tillexempel hon som inte orkar gå i kilklackar eftersom hon dansat hela kvällen. du säger att hon kan få låna dina vantar och ta på sig dem på fötterna. vi fnissar hysteriskt åt hennes apfötter och sen äter vi godis för att sedan däcka.
eller hon som håller om dig när du gråter på uppfarten. hon gråter också lite. ni har inga skor på er och du fryser lite. ni sitter där i säkert en timme och du känner att du nog aldrig känt någon så mycket som du gör med henne. sen cyklar du hem och får ett sms där det står "du är bäst".
det kan vara han som säger att ni ska gå hem till honom för hans mamma har köpt kakor till honom. ni sitter vid hans köks ö och spelar kort. hans pappa kommer hem, tuffsar till ditt hår lite och du känner att du verkligen hör hemma där. sen följer han dig enda fram till porten även fast du bara bad han att följa dig halvvägs.
hon som du lekte med barbies med enda tills ni gick i femman. ni satt i hennes vardagsrum i stenkulla och tittade på musikvideos på MTV. ni skrek till this love med maroon 5 som var en av de nya låtarna. det skulle förevigt vara eran låt.
eller han som du alltid åt mellis med efter skolan. ni åt vaniljyoghurt med flingor och oboy till. sen ritade ni en elak teckning för fan vad ni hatade dem. ni ritade massa dumma saker och han har tydligen fortfarande den teckningen kvar på sin vind.
du sitter på hennes röda matta och dricker te. som vanligt. ni pratar om sommarens bravader och du tittar dig omkring. där finns en klädhängare med en hatt hängandes. ni pratar i timmar och du undrar hur allt kunde bli som det blev. ni som satt där på kråkberget och planerade framtiden en gång i tiden. ni som fnissade åt saker bara ni visste om.
eller när ni springer på en brygga i mörkret helt spritt språngandes. ni hoppar i vattnet och sen skrattar ni resten av natten. smyger upp och går en liten promenad genom trädgården och du tänker att du nog aldrig haft någon så bra som henne. sen på morgonen tar ni ett dopp i vattnet och spelar kort i solsken resten av dagen.
hon som du delar en pudelberock med sen en tid tillbaka. ni höjde musiken och trots att hela du rasade ihop fick hon dig att stå upp. ni dansade och skrek sen försvann allt. hon som du tänker på jämt för hon är värd så mycket mer och du vet inte riktigt vad du ska göra för att hon ska förstå det.
hon som du höll i dina armar och hennes var sönderskurna. på något sätt höll hon ihop dig och du höll ihop henne. ni skrattade åt precis allt.
eller hon som du inte ens pratar med längre. som du svor att du skulle vara bästa vän med hela ditt liv. du har varit med om allt med henne. och du kommer aldrig, aldrig glömma henne. du kommer aldrig glömma erat hemliga språk eller hur ni kastade studsboll i hennes trapp. eller när spöktåget kom när klockan slog 01.15 varje natt eller när ni pratade om saker som du inte sa till någonannan.
(jag skulle kunna fortsätta i all oändlighet)

.

en typisk bob dylan kväll må jag säga.

nantes

går runt i något slags mellanläge. mellan allt. jag och min ipod är bästa vänner och jag känner mig värdelös på precis allt som är skolrelaterat.

att-göra-i-sommar

för att komma bort från snö och iskalla hjärtan skriver jag en att göra lista i sommar.
så. säg något roligt/konstigt/fint/äckligt/random jag ska göra.

chai te och highway (igen)

klockan är tre och jag borde egentligen sova. istället redigerar jag bilder. lyssnar på DETTA som jag och världsfina m knåpade ihop efter midnatt. där finns allt från nostalgitrippar, tycka-synd-om-mig-själv och feel good låtar.

holy.fucking.god

alltså förlåt hörrni men jag var fan tvungen.

typ såhär;


allt och lite till

jag har återfått min puls. lite halvt iallafall. jag kan inte riktigt få in i hjärnbalken att jag ska se 30 seconds to mars. live. i sommar. nu när jag tänker efter har jag inte alls fått normal puls. jag ska andas i några dagar så kanske ni hör av mig igen.

30STM

okej. jag återkommer när jag är vid liv. jag ska se mitt absolut bästa band i hela jävla världen och sitter och gråter i skolan atm. så som sagt. jag återkommer.

"music is the strongest form of magic"

aa och så kan ni titta på DET HÄR också. så till alla er fördomsfulla haters, DÄRFÖR ska jag gifta mig med honom.

30STM

om det finns någon gud. om det finns någon gud så snälla säg att de kommer till sverige. isåfall kan jag dö lycklig.

i love omegle

...jag är så himla rolig

den högst rankade kommentaren. holyshit

"My best friend died of cancer about two years ago and i truely truely loved him. he used to sing bright eyes songs to me all the time. when he started to get sick n everything he couldnt play anymore. right before he died he asked where he was going. i told him we're going to a party. it's a birthday party. it's your birthday. Happy birthday darling we love you very very very much i couldnt listen to this song for a while without breaking down but im starting to i love you my dustin darling"

JL

"I don’t suffer from insanity, I enjoy every moment of it"

RSS 2.0