kanske jättefult. kanske jättejättefint. kanske.min dator vägrar att fungera. det är faktist ett under att jag enns kan posta det här. (om det går dvs) mitt internet suger, ursäkta språket, get skjärt och nu ska jag sova. sleep tight allihopa.

åk inte åk inte åk inte åk inte

smoking gun

du är nu mer bara ett då. the past.
jag som trodde att vi var mer än så.

varför är du så tyst

på dina fingrar så räknar du månader och i själen så räknar du sår.
och pappret framför dig som är så fullt av små streck visar ett streck för varje år.

i ett iskallt ikea-land


jag har köpt ett par ascoola örhängen(även fast jag bara behöver ett), lyssnat sönder thåström och spenderat helgen med min syster och hennes kille. kirra sommarjobb och vandrade runt inne på IKEA. ahjo men ganska bra helg ändå.

-

bara jättepinsam.

nu far jag till norrköping. kommer hem på söndag. fresh

lite musik när jag ändå är i farten

ny musik och jag

jag är i behov av ny musik. skickaskickaskicka snälla rara.


- jag är ett såntdär twilight freak. alltså verkligen en såndär jobbig jävel som är helt insatt.
- jag tog mitt första hål i huden för några dagar sen.
- jag älskarälskarälskar att lyssna på musik och cykla. eller gå. eller springa. ja jag älskar nog alltid musik.
- jag har bara åkt buss själv 3ggr och det är väldigt korta sträckor. nu ska jag åka ända till norrköping och jag är lite nervös. kalla mig töntig.
- jag är hypokondriker.
- jag har extremt sneda fingrar.
- jag hatar barn. det låter hårt men ne. inte min grej alltså.
- min största skräck är offentliga toaletter. jag måste alltid trippelkolla att jag låst dörren och är alltid rädd att kameror ska vara utplacerade lite här o där. paranoid? självklart:)

thåström o så

Är du man eller kvinna: Om black jim
Beskriv dig själv: Jag är en idiot
Hur känner du dig: Långt bort
Beskriv stället där du bor: Vacker död stad
Platsen du skulle resa till om du kunde åka var du ville: Alla vill till himlen
Hur du helst transporterar dig: Keops pyramid
Din bästa vän är: Den drunkne matrosens sorg
Du och dina bästa vänner är: Vad ska du bli?
Hur är vädret? Höghussång
Favoritdag på året: Ungefär såhär..
Om ditt liv var en TV-serie, vad skulle den heta?: Fanfanfan
Hur är livet enligt dig?: Sån
Beskriv ditt nuvarande förhållande: Repulsiv
Din rädsla: Släpp aldrig in dom
Ditt bästa råd: Söndagmåndagsång
Hur du skulle vilja dö: Suverän
Din själs nuvarande tillstånd: Fanfanfan - kl. 03.00 på natten
Ditt motto: Kort biogafi med litet testamente

It's like forgetting the words to your favorite song


nu är jag lite skärrad pga gossipgirl. lite ny peircad(om man nu kan kalla det de) och lite småtrött. fast ne egentligen inte. mest av allt vill jag bara regina spektor'a lite till och kanske kika in på någon fin blogg eller så.

regn.


blogsecret

16723.) when you were sleeping
i deleted that sluts number out of your contacts.

16713.) I was drugged and raped, but i was unconcious when it happened so why does it still hurt so much?

16711.) I want to become a famous writer so that one day you will see my name somewhere and just maybe, possibly really miss me.


16708.) ?
Are you real?


16693.) Hello whoever is reading this,
I just want to let you know that everything is going to be okay. I promise you. So breathe, close your eyes, and smile. Promise.

16689.) Everyone thinks I’m okay now. But the truth is, I’m not. I’m not even close.

16687.) I want to move to a new city, where no one knows me and become someone completey different then who I am today.

16681.) WHY ARE WE ALL SO LONELY?


16641.) I hate my friends.
I think I do. But I really dont know. I just wanna be alone. All the time. I’m so miserable around people its unbeleiveable.

gammal line med raklugg


smile like you mean it


you get mistaken for strangers by your own friends


kommer hem till en svart lägenhet. svart i själen. släcker alla lampor. the national.

jt

föresten, lyssna

en lite personbeskrivning bara för att jag är ny

eftersom jag är ny här tänkte jag presentera mig själv.

jag heter line. kallas ibland för lin. ibland för charmgirl. ibland heter jag dansken och ibland linemus. det beror på vem man frågar liksom. min morsa är dansk så det är därifrån vissa kommer. hon ville egentligen att jag skulle heta trine. jag tackar gudarna för att min pappa vägrade. line är hemskt nog. jag har vuxit upp med att ingen kan uttala mitt namn. linné, lin, lina. JAG HETER LINE!!! svårare än så är det inte.
fyller år på den sämsta dagen i hela världen. 1 januari. jag hatar min födelsedag. men jag får en jävla massa fyrverkerier iallafall. så jag ska inte klaga. bor i en liten håla i en ännu större håla nyköping. vi var sveriges första huvudstad faktist. irriterar mig som fan att vi inte står med i historiaböckerna. lite stolthet har vi faktist, synd att ingen vet om det bara.

jag lever i ett fyrkantigt fult gulaktigt hus, lite som en stor flyttlåda. här har jag bott sen jag var 1.15m hög ungefär.
ibland brukar jag gå på en nostalgitripp med min bästavän ipod runt kvarteret. här finns lekparker där jag mer eller mindre har vuxit upp. ibland känns det nästan som att jag kan höra oss skrika när vi sitter där på tunneln på brungården. att man nästan ser oss hoppa från gungor och tävla om vem som kan hoppa längst. här finns min gamla låg- och mellanstadieskola som förändrats så välldigt mycket sen jag var där nyss. för mycket. här finns barndomskompisars mammor som inte känner igen mig längre. en liten del av mig dör alltid när jag inser att allt det där är över.

varje dag cyklar jag på min blåa fina dammiga cykel till min stora klass. runt 30pers är vi närmare bästämt. media09 heter vi och det är ju ganska nice. jag går min drömlinje och trivs jävligt bra måste jag få säga. inge plugg, vi får betyg i att rita på datorn och ta kort. det är väll inte fyskam heller? dessutom finns det ju jävligt fina människor där också. jävligtjävligt fina. vi har dessutom en rad interna skämt.

fina vänner har jag gott om. två som bor i stockholm. resten här. de är alla fina på sitt sätt. en skriver jag handskrivna brev med. jag älskar känslan att sätta mig att skriva ett helt eget brev. det blir så personligt då. en annan skrattar jag tills jag gråter med. och ibland bara gråter på uppfarter när det snurrar lite för mycket i huvet också för den delen. hon är en sån som man ska hålla jävligt hårt i. jag säger det aldrig men henne älskar jag. henne och mina andra fina också. en fin brukade jag alltid äta majskolvar med smör och salt på. jag klättrade in i hennes köksfönster stående på hennes axlar och flög sen in rakt på diskbänken. utan henne blir det så fruktansvärt tungt att andas. grattis föresten. hon fyller 17 år idag. grattisgrattis världens bästa. sen har jag ju en som jag har långa filmkvällar med och pratar om kannibaler. en som jag spelar spel med när hon sitter på toaletten och gör nummer två. inga konstigheter med det liksom.
sen har jag en rad andra fina människor runt mig hela tiden. o jag säger det alldeles alldeles för sällan men fan vad jag tycker om er. allihopa. tro inget annat.

annars är jag ganska ointressant. om jag ska vara ärlig är jag ingen alls egentligen.

.. lägger jag in lite bilder istället


bara för att min blogg inte ska vara så tom o tråkig..


hdfh

hed

RSS 2.0